برداشت اطلاعات و مستندسازی

برداشت اطلاعات و مستندسازی

برداشت اطلاعات شبکه‌ های فیبر نوری و مسی (Fiber optic/Copper Data Gathering)

برداشت اطلاعات، گردآوری و ثبت اطلاعات پسیو (غیرفعال) شبکه‌ های فیبر نوری، امروزه یکی از نیازهای حیاتی سازمان‌ ها و ارگان‌ های ذینفع بوده که گستردگی بستر شبکه فیبر نوری آنها به طور چشم‌گیری رو به افزایش است؛ لذا هدف از برداشت اطلاعات، گرد آوری و ثبت آن بهینه‌ سازی و نگهداری یک شبکه مبتنی بر فیبر نوری و مسی می‌باشد.

شایان ذکر است اصول و مبانی اجرای عملیات برداشت اطلاعات شبکه‌ های پسیو فیبر نوری شامل موارد ذیل می‌باشد:

۱- مستند سازی اطلاعات مکانی بستر کابلی شبکه‌ های فیبر نوری و مسی به صورت UTM قابل بازخوانی در قالب GIS

۲- مستند سازی اطلاعات فیزیکی تجهیزات شبکه‌ های فیبر نوری و مسی به صورت متریک

۳- مستند سازی اطلاعات اپتیکی و الکترونیکی شبکه‌ های فیبر نوری و مسی توسط دستگاه‌ های تست و اندازه‌ گیری

در این راستا شرکت آریا ساسل در تمامی پروژه‌ های مخابراتی، IT در زمینه‌ های توسعه، بهسازی، تعمیر و نگهداری بستر شبکه‌ های انتقال داده شامل فیبر نوری و مس نسبت به برداشت اطلاعات، جمع آوری و ثبت اطلاعات پسیو شبکه‌‌ های فیبر نوری و مسی در جهت ارتقاء سطح مدیریت خدمات پسیو شبکه‌ های فیبر نوری و مسی، ارتقاء کیفیت سرویس‌ های شبکه‌ های فیبر نوری و مسی و نیز جلوگیری از صرف هزینه‌ های مازاد در طراحی شبکه‌ های پسیو فیبر نوری و مسی راه کارهایی را به کارفرمایان و ذینفعان شبکه‌ های فیبر نوری و مسی ارائه می نماید.

مستند سازی پروژه های فیبر نوی

اگر چه ضرورت و اهمیت تشکیل مستندات معتبر جهت هر پروژه سازمانی مسأله‌ای بدیهی و اثبات شده است، اما مستند سازی آرشیو فنی پروژه‌ ها بخش مهمی از مدیریت و اجرای آنها می‌باشد. مستند سازی موجب دستیابی سازمان به اطلاعات حائز اهمیتی چون اطمینان از برآورده شدن تمامی نیازمندی‌ های پروژه و ایجاد قابلیت پیگیری اجرای آن با توجه به آنچه انجام شده است می‌شود؛ همچنین می‌توان از مستندات پروژه دریافت که چه‌کسی چه‌کاری را در چه زمانی از اجرای فعالیت‌ های پروژه انجام داده است. بنابراین مستند سازی اساس کیفیت، قابلیت پیگیری و تاریخچه اجرای پروژه‌ های سازمان است که درصورت انتقال به پروژه‌ های دیگر موجب کاهش زمان، هزینه و افزایش ایمنی اجرای پروژه‌ ها می‌شود .

تیم مستندساز شرکت آریا ساسل متشکل از دو کارشناس مستند‌سازی مي‌باشد که مسئولیت تهيه مستندات مربوط به قبل و بعد از اجراي پروژه را دارند. اين تيم با هماهنگی بخش بررسی‌ های فنی و نيز بخش آموزش اقدام به تهيه مستندات لازم جهت پيشبرد اهداف شرکت مي‌نمايد. از وظايف اين بخش در شرکت مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:

  • تهيه فرمت‌ های گزارش‌ دهی بر اساس نيازهای کارفرما
  • تهيه گزارشات مورد‌ نياز با بهترين کيفيت به‌صورت هفتگی و ماهانه
  • تهيه ازبيلت (AsBuilt)و نقشه‌ های مربوط به پروژه بر اساس اطلاعات بدست‌ آمده از بازديد تيم اجرايي
  • همکاری با بخش آموزش به منظور تهيه مستندات آموزشی
  • همکاری با بخش فنی جهت تهيه اسناد فنی مورد نياز
  • طبقه‌ بندی اسناد و مدارک پروژه
  • جمع‌ آوری، دسته­‌ بندی و تنظيم مدارک مورد نياز مناقصات و به روز ­رسانی آنها